Home ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ Αυτόνομα φωτοβολταϊκά Για Τροχόσπιτα και σκάφοι αναψυχής Φωτοβολταϊκό σύστημα για τροχόσπιτο 360Wp 1,8KWh/ημέρα

E-mail


Φωτοβολταϊκό σύστημα για τροχόσπιτο 360Wp 1,8KWh/ημέρα
Εμφάνιση Μεγάλης Εικόνας


View More Images(1)
View More Images(1)

Φωτοβολταϊκό σύστημα για τροχόσπιτο 360Wp 1,8KWh/ημέρα

( Προμηθευτής )



Ολοκληρωμένο φωτοβολταϊκό σύστημα έτοιμο για εγκατάσταση σε τροχόσπιτο. Τροφοδοτεί φωτισμό, τηλεόραση, μικρό ψυγείο CA, φορτιστές κινητών  και διάφορες μικροσυσκευές.
Περιλαμβάνει :
. φωτοβολταϊκά ισχύος 360Wp
. Ρυθμιστή φόρτισης
. Μπαταρίες βαθειάς εκφόρτισης 12V
. Μετατροπέα DC/AC 230V
. Βάσεις, καλώδια, πίνακα dc, σχέδια συναρμολόγησης.
Η παραγωγή σε ηλεκτρική ενέργεια από τον ήλιο είναι 1,8KWh την ημέρα. Η ενέργεια αποθηκεύεται σε μπαταρίες βαθειάς εκφόρτισης 12V κλειστού τύπου και παρέχεται όποτε ζητηθεί.
Η εγκατάσταση του είναι πολύ εύκολη, ειδικά σχεδιασμένη για τροχόσπιτα και δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις. Τα φωτοβολταϊκά τοποθετούνται στη σκεπή του τροχόσπιτου και έχουν δυνατότητα να ευθυγραμμίζονται με τη σκεπή για εύκολη μετακίνηση του οχήματος, ενώ κατά τη στάση μπορούν να μετακινηθούν στην κατάλληλη γωνία πχ. 30°, έτσι ώστε να έχουμε πλήρη απόδοση του φωτοβολταϊκού.
Οι μπαταρίες είναι κλειστού τύπου βαθειάς εκφόρτισης κατάλληλες για φωτοβολταϊκά συστήματα και δεν απαιτούν καμία συντήρηση.
Ο μετατροπέας 12V/230V είναι ημιτονικής εξόδου με διπλάσιο peek εκκίνησης κατάλληλος για όλες τις ηλεκτρικές συσκευές.
Όλα τα κομμάτια του συστήματος είναι υψηλών προδιαγραφών, με αντοχή για λειτουργία σε δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες.









Βρίσκεστε Στην ιστοσελίδα της Εταιρίας PALS « PALS-SAVE ENERGY». Στην ιστοσελίδα μας θα Βρείτε προϊόντα χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας και έργα μείωσης κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας που έχουμε υλοποιήσει.
Επίσης θέματα κλιματικών αλλαγών, τρόπους για ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών, ανακύκλωση λαμπτήρων, ανακύκλωση μπαταριών.
Παραγγελίες των προϊόντων μπορείτε να κάνετε μέσα από ηλεκτρονικό κατάστημα Business 2 Business PALS, ή τηλεφωνικά στο 210-7563166.
Στο κατάστημα της PALS - Save Energy θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας όπως λάμπες οικονομίας, ηλιακά φωτιστικά, φωτοβολταϊκά, φωτιστικά LED, φωτισμός LED, μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας, φωτισμό εξωτερικών χώρων με LED. και πολλά άλλα προϊόντα σχετικά με εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας μας είναι υψηλής ποιότητας και διαθέτουν πιστοποιητικά CE & ISO και ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ PALS. Όλοι οι τομείς και οι διαδικασίες της PALS φέρουν την πιστοποίηση ΕΝ ISO 9001: 2008




Η PALS είναι συνεργάτης, και επισκευαστής των προϊόντων Studer Innotec SA – Lorentz – cotek – Tecnoware – Powertronix – Phocos – Mean Well – Silentwind – Power Master - PowerSpout στην Ελλάδα.

 

 

 

 

 


© Copyright 11-2010, All Rights Reserved by pals
PALS - Αριστοτέλους 16 και Ομήρου Αγ. Δημήτριος, Αθήνα info@pals.gr
Τηλ. 2107563166 - FAX 2107563266