Ενεργό φίλτρο Enersine ESD34




Ενεργό φίλτρο Enersine ESD34
Εμφάνιση Μεγάλης Εικόνας
 

Τα ενεργά φίλτρα Enersine ESD34 δεν αντισταθμίζουν μόνο αρμονικές ρεύματος αλλά και την άεργο ισχύ. Επίσης είναι σε θέση να διορθώσουν το συντελεστή ισχύος
Ενεργό φίλτρο  Enersine ESD34
Πρακτικός σχεδιασμός, εύκολα επεκτάσιμο
Έως 51αρμονικές
Έως 12 αρμονικές εντολές επιλεγμένες  ατομικά
Close/Open Loop Control
Προγραμματιζόμενη διόρθωση συντελεστή ισχύος
Σύστημα ελέγχου DSP
Εύκολη επιλογή
Παράλληλη σύνδεση, εύκολη συντήρηση
Παράλληλη ενεργοποίηση με διαφορετικά φορτία
Φιλικό προς το χρήστη πίνακα ελέγχου
Το ενεργό φίλτρο  Enersine ESD34 είναι σχεδιασμένο για τοποθέτηση σε Rack 19 " ή τοποθέτηση σε τοίχο.
Enersine ESD34 αποτελείται από το μηχάνημα ελέγχου καθώς και διάφορες μονάδες ισχύος.
Close/Open Loop Control
Η μονάδα ελέγχου  έχει τη δυνατότητα να  εγκατασταθεί πλάι στη πηγή φορτίου. Η κεντρική μονάδα  χρησιμοποιεί,  τη μέθοδος close loop control για μεγαλύτερη ακρίβεια μέτρησης των αρμονικών ρευμάτων του φορτίου.
Διόρθωση συντελεστή ισχύος
Τα ενεργά φίλτρα Enersine ESD34 δεν αντισταθμίζουν μόνο αρμονικές ρεύματος αλλά και την άεργο ισχύ. Επίσης είναι σε θέση να διορθώσουν το συντελεστή ισχύος.
Σε περίπτωση κατά την οποία τα φορτία είναι υψηλότερα από το εκτιμώμενο,  ή γίνεται αύξηση ρεύματος λόγω πρόσθετων φορτίων, δεν υπάρχει κίνδυνος υπερφόρτωσης των υφιστάμενων φίλτρων ESD34 Enersine που έχουν επιλεγεί. Το φίλτρο Enersine ESD34 έχει τη δυνατότητα αντιστάθμισης ή διόρθωσης στα όρια της  πλήρους  βαθμονομίας του, άρα δεν θα κλείσει, αλλά θα συνεχίσει να λειτουργεί σε κατάσταση πλήρους φορτίου. Πρόσθετες μονάδες φίλτρων ESD34 Enersine μπορούν να προστεθούν  παράλληλα, αργότερα για να ανταποκριθεί στην αύξηση του φορτίου.
Η μέγιστη παράλληλη διαμόρφωση λειτουργίας είναι 8 μονάδες ελέγχου και 4 μονάδες χωρητικότητας ανά μονάδα ελέγχου.
Φιλικός προς το χρήστη πίνακα ελέγχου
Το φίλτρο Enersine ESD34 είναι εξοπλισμένο με ένα φιλικό προς το χρήστη πίνακα ελέγχου. Είναι απλό να ενεργοποιήσετε τη μονάδα. Η  προαιρετική  οθόνη γραφικών  LCD με ειδικό μπλε φως πίσω προσφέρει πρόσβαση σε όλες τις παραμέτρους, κυματομορφές.
Το φίλτρο Enersine ESD34 παρέχει 2 υποδοχές επικοινωνίας για εγκατάσταση καρτών επικοινωνίας.
● Βασική Κάρτα RS232/USB
● Προαιρετική Κάρτα RS422/RS485 Card
● προαιρετική κάρτα Ethernet
Προαιρετικό λογισμικό παρακολούθησης
Το ενεργό φίλτρο Enersine ESD34 προσφέρει προαιρετικό λογισμικό παρακολούθησης ESD-Link34 για απομακρυσμένη παρακολούθηση και έλεγχο. Το ESD-Link34 έχει τις παρακάτω λειτουργίες:
Real Time Monitoring
Download the Parameter, Waveform, Spectrum and Event logs.
Recorder for the Parameter
Dry Contact programming
 Monitor up to 255 Units.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Στοιχεία Προμηθευτή

Βρίσκεστε Στην ιστοσελίδα της Εταιρίας PALS « PALS-SAVE ENERGY». Στην ιστοσελίδα μας θα Βρείτε προϊόντα χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας και έργα μείωσης κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας που έχουμε υλοποιήσει.
Επίσης θέματα κλιματικών αλλαγών, τρόπους για ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών, ανακύκλωση λαμπτήρων, ανακύκλωση μπαταριών.
Παραγγελίες των προϊόντων μπορείτε να κάνετε μέσα από ηλεκτρονικό κατάστημα Business 2 Business PALS, ή τηλεφωνικά στο 210-7563166.
Στο κατάστημα της PALS - Save Energy θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας όπως λάμπες οικονομίας, ηλιακά φωτιστικά, φωτοβολταϊκά, φωτιστικά LED, φωτισμός LED, μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας, φωτισμό εξωτερικών χώρων με LED. και πολλά άλλα προϊόντα σχετικά με εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας μας είναι υψηλής ποιότητας και διαθέτουν πιστοποιητικά CE & ISO και ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ PALS. Όλοι οι τομείς και οι διαδικασίες της PALS φέρουν την πιστοποίηση ΕΝ ISO 9001: 2008




Η PALS είναι συνεργάτης, και επισκευαστής των προϊόντων Studer Innotec SA – Lorentz – cotek – Tecnoware – Powertronix – Phocos – Mean Well – Silentwind – Power Master - PowerSpout στην Ελλάδα.

 

 

 

 

 


© Copyright 11-2010, All Rights Reserved by pals
PALS - Αριστοτέλους 16 και Ομήρου Αγ. Δημήτριος, Αθήνα info@pals.gr
Τηλ. 2107563166 - FAX 2107563266