Home ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Μετρητές Ενέργειας Μετρητής ηλεκτρικής Ενέργειας φ/β μέσω Smart Phone

E-mail


Μετρητής ηλεκτρικής Ενέργειας φ/β μέσω Smart Phone
Εμφάνιση Μεγάλης Εικόνας


Μετρητής ηλεκτρικής Ενέργειας φ/β μέσω Smart Phone

( Προμηθευτής )



Το νέο OWL Intuition-PV δημιουργήθηκε για ολοκληρωμένη παρακολούθηση της φωτοβολταϊκής σας εγκατάστασης . Ο μετρητής ενέργειας OWL Intuition-pv παρουσιάζει σε πραγματικό χρόνο την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειάς στο χώρο σας και ταυτόχρονα την παραγωγή ενέργειας από την φωτοβολταϊκή σας εγκατάσταση μέσω του web browser, smart phone ή tablet.
Τι περιέχει το πακέτο: Network OWL Gateway με εξωτερική κεραία, τροφοδοτικό 240V, καλώδιο Ethernet, μονάδα πομπού 3 καναλιών, 2 αισθητήρες με σφιγκτήρα (10mm καλώδιο, 71A) 2 x AA αλκαλικές μπαταρίες, / Εγχειρίδιο Εγκατάστασης.

Η νέα έξυπνη γενιά μετρητών παρακολούθησης και ελέγχου ηλεκτρικής ενέργειας OWL Intuition™ , μέσω διαδικτύου για οικιακούς εμπορικούς και βιομηχανικούς χώρους.
Η OWL Intuition™ είναι ένα σπονδυλωτό, συνδεδεμένο με το Διαδίκτυο σύστημα παρακολούθησης και ελέγχου που μπορεί να διαχειριστεί όλα τα κύρια χαρακτηριστικά κατανάλωσης και χρήσης ηλεκτρικής ενέργειας. Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, παραγωγή ηλιακής φωτοβολταϊκής ενέργειας, κεντρική θέρμανση και ζεστό νερό. Κάθε ενότητα μπορεί να προστεθεί ξεχωριστά για να δημιουργήσετε ένα δίκτυο διαχείρισης της ενέργειας στο σπίτι το γραφείο ή τη βιομηχανία, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα, με πολύ σημαντικές μειώσεις στην επιβάρυνση του περιβάλλοντος.
Αυτή η μοναδική έξυπνη τεχνολογία στο σπίτι μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τους λογαριασμούς στο νοικοκυριό σας σε ενέργεια έως 25%. (ανήκει στην κατηγορία των προϊόντων τα οποία προωθούν την θετική αλλαγή συμπεριφοράς ως προς την κατανάλωση ενέργειας).

Στη δικτυακή πύλη OWL
μεταφέρονται αυτόματα και με ασφάλεια όλα τα δεδομένα σε αντίστοιχη πλατφόρμα λογισμικού, όπου μπορείτε να συνδεθείτε για να δείτε ζωντανά τα ιστορικά δεδομένα σας, από οποιοδήποτε υπολογιστή συνδεδεμένο στο Διαδίκτυο, οπουδήποτε! Ή αν θέλετε, πρόσβαση στο OWL Intuition από το smartphone σας, χρησιμοποιώντας ένα ειδικό iPhone ή Android app. Kαι τα δύο θα είναι διαθέσιμα για ΔΩΡΕΑΝ κατέβασμα από το καλοκαίρι του 2012. Το Δίκτυο OWL συνδέεται απλά στο υπάρχον broadband router και συνδέετε ασύρματα με τον πομπό του αισθητήρα OWL.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τα ενεργειακά δεδομένα συνεχώς συλλέγονται και αποθηκεύονται στο OWL Intuition και μέσω της υπάρχουσα σύνδεσή σας, Internet ευρείας ζώνης (broadband), Τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί σε πραγματικό χρόνο μπορούν να προβληθούν μέσω:
Προγράμματος περιήγησης στο Web (συμπεριλαμβανομένων των iPad) για iPhone, Android, smart phones και OWL οθόνες παρακολούθησης ηλεκτρικής ενέργειας.
Σαφείς συνοπτικές πληροφορίες με λεπτομερείς τιμές και Ευανάγνωστα γραφήματα.
Εκτύπωση ή κατέβασμα γραφημάτων.
Υποστηρίζει 7 οικονομικά και χρονικά τιμολόγια.
Μηνύματα για κατανάλωση EcoNudge σε πραγματικό χρόνο.
Λήψη CSV αρχείου δεδομένων για δική σας ανάλυση.
Προαιρετική μεταφορά δεδομένων μέσω πρωτοκόλλων Multicast, ή UDP.
Αναβάθμιση λογισμικού για νέες δυνατότητες και υπηρεσίες.

Μετρητής ηλεκτρικής ενέργειας OWL Intuition-pv

OWL Intuition-pv MANUAL









Βρίσκεστε Στην ιστοσελίδα της Εταιρίας PALS « PALS-SAVE ENERGY». Στην ιστοσελίδα μας θα Βρείτε προϊόντα χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας και έργα μείωσης κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας που έχουμε υλοποιήσει.
Επίσης θέματα κλιματικών αλλαγών, τρόπους για ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών, ανακύκλωση λαμπτήρων, ανακύκλωση μπαταριών.
Παραγγελίες των προϊόντων μπορείτε να κάνετε μέσα από ηλεκτρονικό κατάστημα Business 2 Business PALS, ή τηλεφωνικά στο 210-7563166.
Στο κατάστημα της PALS - Save Energy θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας όπως λάμπες οικονομίας, ηλιακά φωτιστικά, φωτοβολταϊκά, φωτιστικά LED, φωτισμός LED, μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας, φωτισμό εξωτερικών χώρων με LED. και πολλά άλλα προϊόντα σχετικά με εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας μας είναι υψηλής ποιότητας και διαθέτουν πιστοποιητικά CE & ISO και ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ PALS. Όλοι οι τομείς και οι διαδικασίες της PALS φέρουν την πιστοποίηση ΕΝ ISO 9001: 2008




Η PALS είναι συνεργάτης, και επισκευαστής των προϊόντων Studer Innotec SA – Lorentz – cotek – Tecnoware – Powertronix – Phocos – Mean Well – Silentwind – Power Master - PowerSpout στην Ελλάδα.

 

 

 

 

 


© Copyright 11-2010, All Rights Reserved by pals
PALS - Αριστοτέλους 16 και Ομήρου Αγ. Δημήτριος, Αθήνα info@pals.gr
Τηλ. 2107563166 - FAX 2107563266