Home ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Άντληση νερού με φωτοβολταϊκά για πλημμύρισμα καλλιεργειών

E-mail


Άντληση νερού με φωτοβολταϊκά για πλημμύρισμα καλλιεργειών
Εμφάνιση Μεγάλης Εικόνας


Άντληση νερού με φωτοβολταϊκά για πλημμύρισμα καλλιεργειών

( Προμηθευτής )



PS9k C-SJ95-1
Υποβρύχια φωτοβολταϊκή αντλία πόσιμου νερού. Με φωτοβολταϊκά ισχύος 9500Wp, έχουμε παραγωγή νερού 600m³/ημέρα, για άρδευση από επιφανειακά αρδευτικά δίκτυα σε λεκάνες, λωρίδες, ή αυλάκια, με διαφορά ύψους 12 μέτρων.

Με την φωτοβολταϊκή αντλία PS9k C-SJ95-1 και
Με 600.000L (600m³) ανά ημέρα μπορείτε να πλημμυρίζεται την ακόλουθη περιοχή άρδευσης :
Έκταση 7,1 εκτάρια   (28,7 στρέμματα) με Αποδοτικότητα άρδευσης 65%
Έκταση 4,3 εκτάρια   (17,3 στρέμματα) με Αποδοτικότητα άρδευσης 50%
Η εξοικονόμηση σε ηλεκτρική ενέργεια για παροχή 600mᵌ την ημέρα για 4  μήνες λειτουργίας, αντίστοιχης ηλεκτρικής αντλίας αντιστοιχεί σε 42KWh την ημέρα επί 120 ημέρες = 5040KWh.
Το αυτόνομο σύστημα άντλησης πόσιμου νερού PS9k C-SJ95-1 έχει σχεδιαστεί με φωτοβολταϊκά σε βάσεις σταθερού προσανατολισμού.
Απαραίτητα κομμάτια του συστήματος είναι :
Φωτοβολταϊκή αντλία νερού,  φωτοβολταϊκά πάνελ, βάσεις φωτοβολταϊκών, σωλήνα νερού 5“, καλώδιο, συρματόσκοινο αντλίας νερού.
Για διαφορετικές περιοχές εγκατάστασης με την ίδια φωτοβολταϊκή ισχύ μπορεί να έχουμε μείωση ή αύξηση στο μέσο όρο παραγωγής νερού.
Με βάσεις παρακολούθησης της τροχιάς του ηλίου (tracer), έχουμε αύξηση της παραγωγής σε νερό >30%.









ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

Η εταιρεία PALS AE με μεγάλη εξειδίκευση και γνώση, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε αυτόνομα και υβριδικά φωτοβολταϊκά συστήματα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Με την σωστή μελέτη από εξειδικευμένο μηχανικό της εταιρείας μας μπορούμε να δώσουμε λειτουργικές και αξιόπιστες λύσεις στα αυτόνομα και υβριδικά φωτοβολταϊκά συστήματα ( με ή και χωρίς διασύνδεση με ΔΕΗ) σε μικρά ή μεγάλα έργα όπως σε εξοχικά σπίτια, μόνιμες κατοικίες, μικρές επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, μοναστήρια, ποιμνιοστάσια, αποθήκες, αυτοκινούμενα, αντλιοστάσια, θερμοκήπια, γεωτρήσεις, σκάφη κλπ.

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία και την ολοκλήρωση του έργου. Με ολοκληρωμένη μελέτη και διαστασιολόγηση κάθε έργου και με κύριο γνώμονα τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας.

Με πλήρη γκάμα αξιόπιστων προϊόντων (φωτοβολταϊκά πάνελ, ρυθμιστές φόρτισης, μπαταρίες μολύβδου ή λιθΊου, Inverter, βάσεις φωτοβολταϊκών και εξαρτημάτων για κάθε εφαρμογή) έχουμε εγκαταστήσει εμείς ή οι συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα εκατοντάδες έργα μικρά ή μεγάλα.

Επίσης παρέχεται από το τεχνικό μας τμήμα πλήρη αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη και μετά την πώληση και εγκατάσταση του φωτοβολταϊκού συστήματος με άμεση ανταπόκριση σε κάθε πρόβλημα και ανάγκη προκύπτει.

Εκτός από την συντήρηση και την επισκευή των μηχανημάτων του κάθε συστήματος παρέχουμε στους πελάτες μας και τηλεφωνική υποστήριξη αντιμετωπίζοντας άμεσα κάθε ανάγκη και πρόβλημα που προκύπτει.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα προϊόντα των φωτοβολταϊκών συστημάτων πλοηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα https://www.shop-e.gr/ EShop - B2B, ή τηλεφωνικά στο 210-7563166 ή μέσω e-mail  στο : info@pals.gr


SOCIAL MEDIA

FACEBOOK PALS YOUTUBE PALS INSTAGRAM PALS LINKEDIN PALS
Menu type not exists!

Υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής


 

 

 

 


© Copyright 2026, All Rights Reserved by PALS A.E.