Home Υπηρεσίες Συντήρησης UPS


Υπηρεσίες συντήρησης UPS

Η Εταιρεία PALS διαθέτει οργανωμένο τεχνικό τμήμα συντήρησης των συστημάτων UPS  που έχει εγκαταστήσει, με ηλεκτρονικό αρχείο παρακολούθησης για την καλή και μακροχρόνια λειτουργία τους. Είμαστε σε θέση να ενημερώνουμε τους πελάτες μας για την έγκαιρη συντήρηση των μηχανημάτων μας πριν παρουσιάσουν πρόβλημα, κάτι πολύ σημαντικό για επαγγελματικές εφαρμογές αδιάλειπτης παροχής ισχύος, όπως πολύ καλά γνωρίζεται.

Έχουμε τέσσερεις τεχνικούς άριστα ειδικευμένους, με εκπαίδευση στην Ελλάδα και την Ιταλία, και πολλούς συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις όλων των συστημάτων μας. UPS, ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΩΝ, ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΩΝ, ΦΟΡΤΙΣΤΩΝ και ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΩΝ. Εντός και εκτός Εταιρείας.

Ενδεικτικές εργασίες συντήρησης  εγκατάστασης  UPS

  1. Καθαρισμός του μηχανήματος από σκόνη και ξένα σωματίδια.
  2. Καθαρισμός και έλεγχος ανεμιστήρων (αντικατάσταση όπου απαιτείτε).
  3. Έλεγχος και σφίξιμο επαφών σε ηλεκτρικούς πίνακες bay pass κλπ.
  4. Καθαρισμός μπαταρίας – καθαρισμός και σφίξιμο πόλων.
  5. Έλεγχος χωρητικότητας μπαταρίας με φορτίο.

Όλες οι εργασίες συντήρησης γίνονται βάσει των οδηγιών του κατασκευαστή και μπορεί να είναι τρίμηνες – εξάμηνες – ετήσιες κλπ. Αυτές οι εργασίες που αναφέρονται παραπάνω είναι μόνο ενδεικτικές και διαφοροποιούνται ανάλογα με την εκάστοτε εγκατάσταση.

Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται οι προβλεπόμενες συντηρήσεις, καθώς αυτές είναι που θα διατηρήσουν την σωστή απόδοση, μακροχρόνια και καλή λειτουργία τoύ UPS.

Επικοινωνήστε με το 210-7563166 και ζητήστε το τεχνικό τμήμα ή με E-mail στο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή στο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα έχετε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Αν έχετε είδη εγκατεστημένο κάποιο μηχάνημα ή σύστημα δικό μας να είστε σίγουροι ότι θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

 

Υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ FIX BATTERY

Η PALS ΣΤΟ You Tube



Η PALS είναι συνεργάτης, και επισκευαστής των προϊόντων Studer Innotec SA – Lorentz – cotek – Tecnoware – Powertronix – Phocos – Mean Well – Silentwind – Power Master - PowerSpout στην Ελλάδα.

 

 

 

 

 


© Copyright 11-2010, All Rights Reserved by pals
PALS - Αριστοτέλους 16 και Ομήρου Αγ. Δημήτριος, Αθήνα info@pals.gr
Τηλ. 2107563166 - FAX 2107563266